Zápisník domácího mlékaře
Popis:
Nakladatelství Analfabet
Každému z nás se stalo, že vyrobil sýr, ale neměl zaznamenánu jeho výrobu a nemohl proto výrobu přesně zopakovat. Zápisník Domácího mlékaře je zde připraven přesně pro tuto příležitost.
V zápisníku nalezneme především provozní listy pro výrobu sýrů, které zabírají největší část sešitu. Na začátku sešitu dále nalezneme dvoustranu pro zaznamenání výroby kysaných mléčných výrobků jako je jogurt, kefír, acidofilní mléko.
V sešitě nechybí ani prostor pro zaznemenání stavu kultur, syřidel a forem, které máme doma k dispozici.
Dodací podmínky:
Zaslání Balíkovnou, Zásilkovnou, nebo osobní odběr v podnikové prodejně v Táboře.

Top produkty
Kontakty

MILCOM a.s.
- Ke Dvoru 12a, Praha 6
- +420 235 358 607
- milcom@milcom-as.cz

MILCOM a.s.
Závod Tábor
- Soběslavská 841, Tábor
- +420 381 252 751-2
- info@vum-tabor.cz
O nás
"Jsme významným partnerem všech výrobců potravin, zejména mlékáren, na cestě k novým výrobkům, ve využití nových technologií a v rychlé a spolehlivé diagnostice potravin.— MILCOM a. s.
Zároveň vyrábíme produkty pro domácí a faremní výrobu, jako jsou syřidla, kultury a další výrobky převážně pro výrobu mléčných výrobků a vín."
© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.