Acidofilní SAB (probiotická)
Popis:
Acidofilní SAB (probiotická) na 200 l
Velikost balení: 1 sáček
Množství mléka: 1 sáček do 200 l mléka
Použití: Výroba fermentovaného mléka. Tuto kulturu nelze přeočkovávat!
Příprava: Kultura se dokonale rozmíchá v mléce vytemperovaném na 37˚C.
Teplotní rozsah: optimum 37 oC
Skladování: 6 měsíců při 4-8 ˚C
Složení: lyofilizovaná kultura k přímému očkování
složená ze speciálně vybraných kmenů Str. thermophilus a probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium animalis ssp. lactis.
kultura obsahuje alergen – mléko
kultura neobsahuje GMO
Průběh kysání: Průběh kysání ve sterilním odstředěném mléce
Teplota 37 ˚C
čas / hod. | 0 | 3 | 6 | 9 | 12 | 15 | 18 |
pH | 6,5 | 5,6 | 5,60 | 4,65 | 4,42 | 4,35 | 4,25 |
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět
Top produkty
Kontakty

MILCOM a.s.
- Ke Dvoru 12a, Praha 6
- +420 235 358 607
- milcom@milcom-as.cz

MILCOM a.s.
Závod Tábor
- Soběslavská 841, Tábor
- +420 381 252 751-2
- info@vum-tabor.cz
O nás
"Jsme významným partnerem všech výrobců potravin, zejména mlékáren, na cestě k novým výrobkům, ve využití nových technologií a v rychlé a spolehlivé diagnostice potravin.— MILCOM a. s.
Zároveň vyrábíme produkty pro domácí a faremní výrobu, jako jsou syřidla, kultury a další výrobky převážně pro výrobu mléčných výrobků a vín."
© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.