Popis:
Smetanová kultura S31 na 30-50 l
Balení: 1 sáček
Množství mléka: 1 sáček do 30 - 50 l mléka
Použití: tvarohy, čerstvé a měkké sýry, máslo, kysané výrobky, sýry eidamského typu
Příprava: Kultura se rozpustí v mléce vytemperovaném na 25-30 ˚C na min. 30 minut před sýřením.
Teplotní rozsah: 22 – 32 ˚C, optimum 30 ˚C
Skladování: 6 měsíců při 4-8 ˚C
Složení: lyofilizovaná kultura k přímému očkování
složená z kmenů Lc. lactis subsp. lactis , Lc. lactis subsp. cremoris,
Lc. lactis subsp. diacetilactis
Kultura neobsahuje GMO
Kultura obsahuje alergen - mléko
Průběh kysání: Průběh kysání ve sterilním odstředěném mléce
Teplota 25 ˚C
čas / hod. | 0 | 3 | 6 | 9 | 12 | 15 | 18 | 21 | 24 |
pH | 6,5 | 6,48 | 6,3 | 5,6 | 4,8 | 4,5 | 4,4 | 4,35 | 4,3 |
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.