Popis:
Smetanová kultura S62 na 30-50 l
Balení: 1 sáček
Množství mléka: 1 sáček do 30-50 l mléka
br />Použití: tvarohy, čerstvé sýry, sýry eidamského typu, zakysané smetany
Příprava: Kultura se rozpustí v mléce vytemperovaném na 25-30 ˚C na min. 30 minut před sýřením.
Teplotní rozsah: 23 – 32 ˚C, optimum 30 oC
Skladování: 6 měsíců při 4-8 ˚C
Složení: lyofilizovaná kultura k přímému očkování
složená z kmenů Lc. lactis subsp. lactis a Lc. lactis subsp. cremoris
kultura neprodukuje plyn
kultura obsahuje alergen –mléko
kultura neobsahuje GMO
Průběh kysání: Průběh kysání ve sterilním odstředěném mléce
Teplota 28 ˚C
čas / hod. | 0 | 3 | 6 | 9 | 12 | 15 | 18 | 21 | 24 |
pH | 6,5 | 6,45 | 6,2 | 5,35 | 4,70 | 4,45 | 4,35 | 4,30 | 4,25 |
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.