Jogurtová kultura
Popis:
Jogurtová kultura S na 80-100 l
1 balení: 10 ks sáčků
Množství mléka: 1 sáček do 80 - 100 l mléka
Použití: jogurt, jogurtové mléko nebo dezerty
Příprava: Kultura se dokonale zamíchá v mléce vytemperovaném na 35-40 ˚C.
Teplotní rozsah: 32 – 45 ˚C, optimum 37 ˚C
Skladování: 6 měsíců při 4-8 ˚C
Složení: lyofilizovaná kultura k přímému očkování
symbióza kmenů Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
kultura s vyšší hustotou a krémovitou konzistencí
kultura neobsahuje GMO
kultura obsahuje alergen (mléko)
Průběh kysání: Průběh kysání ve sterilním odstředěném mléce
Teplota 37 ˚C
čas / hod. | 0 | 3 | 6 | 9 | 12 | 15 | 18 | 21 | 24 |
pH | 6,48 | 6,31 | 5,09 | 4,71 | 4,51 | 4,37 | 4,31 | 4,27 |
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět
Top produkty
Kontakty

MILCOM a.s.
- Ke Dvoru 12a, Praha 6
- +420 235 358 607
- milcom@milcom-as.cz

MILCOM a.s.
Závod Tábor
- Soběslavská 841, Tábor
- +420 381 252 751-2
- info@vum-tabor.cz
O nás
"Jsme významným partnerem všech výrobců potravin, zejména mlékáren, na cestě k novým výrobkům, ve využití nových technologií a v rychlé a spolehlivé diagnostice potravin.— MILCOM a. s.
Zároveň vyrábíme produkty pro domácí a faremní výrobu, jako jsou syřidla, kultury a další výrobky převážně pro výrobu mléčných výrobků a vín."
© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.