Kefírová kultura
Popis:
Kefírová kultura S na 80-100 l
1 balení: 10 ks sáčků
Množství mléka: 1 sáček do 80 - 100 l mléka
Použití: kefírové mléko
Příprava: Kultura se dokonale zamíchá v mléce vytemperovaném na 30-30 ˚C.
Teplotní rozsah: 20 – 30 ˚C, optimum 30 C (Kultivace při 23o C po dobu 20-24 hodin nebo při 30 ˚C po dobu 16-18 hodin. Při kultivaci za vyšší teploty má kefír výraznější chuť.)
Skladování: 6 měsíců při 4-8 ˚C
Složení: lyofilizovaná kultura k přímému očkování
složená z kmenů Lc. lactis subsp. lactis , Lc. lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lbc. brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces
kultura obsahuje alergen – mléko
kultura neobsahuje GMO
Průběh kysání: Průběh kysání ve sterilním odstředěném mléce
Teplota 25 ˚C, pH ±0,15
čas / hod. | 0 | 3 | 6 | 9 | 12 | 15 | 18 | 21 | 24 |
pH | 6,50 | 6,50 | 6,50 | 6,48 | 6,30 | 5,75 | 5,35 | 5,05 | 4,85 |
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět
Top produkty
Kontakty

MILCOM a.s.
- Ke Dvoru 12a, Praha 6
- +420 235 358 607
- milcom@milcom-as.cz

MILCOM a.s.
Závod Tábor
- Soběslavská 841, Tábor
- +420 381 252 751-2
- info@vum-tabor.cz
O nás
"Jsme významným partnerem všech výrobců potravin, zejména mlékáren, na cestě k novým výrobkům, ve využití nových technologií a v rychlé a spolehlivé diagnostice potravin.— MILCOM a. s.
Zároveň vyrábíme produkty pro domácí a faremní výrobu, jako jsou syřidla, kultury a další výrobky převážně pro výrobu mléčných výrobků a vín."
© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.