Popis:
Červený
Plát vosku má 1,3-1,4 kg.
Použití sýrařského vosku:
1. Sýrařský vosk rozehřejeme při teplotě 75°C - 110 °C, teplota ovlivňuje tloušťku voskové vrstvy.
2. Vložíme suchý blok sýra do voskové lázně, pro kvalitní pokrytí jsou vhodné dvě vrstvy vosku.
3. Necháme zchladit/ztuhnout.
Výhody použití sýrařského vosku:
- vosk sýr konzervuje, chrání před plísněmi a ztrátou vlhkosti
- pod voskem sýr dále zraje
- vhodný pro voskování polotvrdých a tvrdých sýrů.
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.