Popis:
Nakladatelství Analfabet
Každému z nás se stalo, že vyrobil sýr, ale neměl zaznamenánu jeho výrobu a nemohl proto výrobu přesně zopakovat. Zápisník Domácího mlékaře je zde připraven přesně pro tuto příležitost.
V zápisníku nalezneme především provozní listy pro výrobu sýrů, které zabírají největší část sešitu. Na začátku sešitu dále nalezneme dvoustranu pro zaznamenání výroby kysaných mléčných výrobků jako je jogurt, kefír, acidofilní mléko.
V sešitě nechybí ani prostor pro zaznemenání stavu kultur, syřidel a forem, které máme doma k dispozici.
Dodací podmínky:
Zaslání Balíkovnou, Zásilkovnou, nebo osobní odběr v podnikové prodejně v Táboře.
© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.