Jogurtová kultura
Popis:
Jogurtová kultura S4 na 200 l
Velikost balení: 1 sáček
Množství mléka: 1 sáček do 200 l mléka
Použití: jogurt, jogurtové mléko nebo dezerty, vhodné pro kozí mléko
Příprava: Kultura se dokonale zamíchá v mléce vytemperovaném na 35-40 ˚C.
Teplotní rozsah: 32 – 45 ˚C, optimum 37 ˚C
Skladování: 6 měsíců při 4-8 ˚C
Složení: lyofilizovaná kultura k přímému očkování
symbióza různých kmenů Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
kultura s vysokou viskozitou
kultura neobsahuje GMO
kultura obsahuje alergen (mléko)
Průběh kysání: Průběh kysání ve sterilním odstředěném mléce
Teplota 43 ˚C
čas / hod. | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
pH | 6,60 | 6,50 | 6,30 | 5,52 | 4,95 | 4,69 | 4,53 | 4,48 |
Základní postupy k výrobě naleznete zde na webu v sekci Návody. Obrázky jsou pouze ilustrační, obal se může lišit.
Zpět
Top produkty
Kontakty

MILCOM a.s.
- Ke Dvoru 12a, Praha 6
- +420 235 358 607
- milcom@milcom-as.cz

MILCOM a.s.
Závod Tábor
- Soběslavská 841, Tábor
- +420 381 252 751-2
- info@vum-tabor.cz

MILCOM a.s.
Závod servisních služeb
- Hradecká 1456,
Dvůr Králové nad Labem - +420 499 320 280
- milcomdk@milcom-as.cz
O nás
"Jsme významným partnerem všech výrobců potravin, zejména mlékáren, na cestě k novým výrobkům, ve využití nových technologií a v rychlé a spolehlivé diagnostice potravin.— MILCOM a. s.
Zároveň vyrábíme produkty pro domácí a faremní výrobu, jako jsou syřidla, kultury a další výrobky převážně pro výrobu mléčných výrobků a vín."
© Copyright 2014 MILCOM a.s. Všechna práva vyhrazena.
Tyto webové stránky používají cookies, více zde.